AMENAJARE SI PEISAGISTICA

Cele mai frumoase şi longevive grădini primesc atenţie pentru întregul an. Grădina ta este un spaţiu care are nevoie de atenţie permanentă, chiar şi în afara sezonului. Şi, tocmai pentru ca întreţinerea sa este un proces continuu, vei avea nevoie de ajutor profesional.

Din experiența dobândită de-a lungul anilor, știm că spaţiu verde, fie el interior sau exterior, are nevoie de îngrijire diferită în funcţie de anotimp, tocmai de aceea am adunat căteva sfaturi şi tehnici pentru a le împărtăși cu voi.

Amenajările peisagistice aduc natura mai aproape de mediul urban în care trăim.

Într-o amenajare complexă pot fi incluse o multitudine de elemente de peisagistică incluzând gazon, pavaje rustice, sau din piatră naturală, grădini alpine, grădini japoneze, aranjamente grădini, lacuri, pârăuri, cascade, fântâni arteziene, garduri vii, ronduri de flori, grădini uscate/xerogarden, pergole acoperite de plante cățărătoare, acoperişuri verzi intensive și extensive, copaci mari pe aliniamente, plante solitare mari, stabilizări de taluzuri în mod eficient şi aspectuos, instalații automatizate de irigație etc.

Parcurile publice pot include zone destinate practicării sporturilor, terenuri de joacă, zone cu vegetație similară cu parcurile dendrologice. Tehnica de astăzi ne oferă resursele realizării în timp scurt a celor mai complexe amenajări. Aceste lucrări peisagistice contribuie la ridicarea calității vieții. Nici un ban nu este cheltuit degeaba dacă aceasta contribuie la realizarea unor zone verzi care ne fac mediul de viață mai plăcut, sănătos, ferit de poluare, și cât mai biodivers.

Vă stăm la dispoziție în proiectarea amenajărilor de peisagistică complexe, cu o multitudine de elemente de peisagistică incluzând gazon, pavaje rustice, sau din piatră naturală, grădini alpine, grădini japoneze, lacuri, pârăuri, cascade, fântâni arteziene, garduri vii, ronduri de flori, grădini uscate/xerogarden, pergole acoperite de plante cățărătoare, acoperişuri verzi intensive și extensive, copaci mari pe aliniamente, plante solitare mari, stabilizări de taluzuri în mod eficient si aspectuos, instalații automatizate de irigație, oferindu­vă soluții de sistem de amenajări spații verzi adaptate în mod constructiv și flexibil specificului proiectului Dumneavoastră.