DESPRE NOI

PRO H2O furnizează produse de calitate pentru case, peluze și grădini. Oferim totul, de la soluții de irigatie, plantare și întreținerea gazonului. Produsele pe care le comercializam sunt de top și suntem fericiți să vă îndrumăm către achiziția corectă.

De la cele mai vândute mărci până la cele mai noi produse de grădinărit, PRO H2O oferă totul și prețurile excelente. Satisfacția clienților este prioritatea noastră numărul unu și lucrăm din greu pentru a nu asigura că toți clienții noștri revin. Dacă doriti sa va transformati gradina intr-o oaza de liniste, suntem parteneri dumenavoastra.

Va oferim urmatoarele servicii:

Proiectare sisteme de irigatie

Sistemul automat de irigatii se proiecteaza personalizat pentru fiecare gradina sau zona verde, foarte important este ca dimensiunile suprafetelor sa fie cat mai precise. Scopul proiectarii acestor sisteme de irigatii este de a asigura necesarul de apa optim pentru fiecare tip de vegetatie, udarea sa fie in mod regulat chiar si in perioadele vacantelor si scaderea costurilor cu apa fata de o udare conventionala cu furtunul.

Sisteme de irigatii

Sistemele de irigații sunt cele mai eficiente mijloace pentru a asigura udarea corespunzătoare și ecomomică a unei grădini, a unui spațiu verde sau a unei suprafețe agricole mai extinse. Pentru a răsări și a se dezvolta corespunzător plantele au nevoie întotdeauna de un sistem de irigare adaptat, care să asigure atât toate calitățile apei, cât și o cantitatea suficientă de apă pentru fiecare specie în parte. Pentru îngrijirea unei grădini sau a unui spațiu verde se folosesc sistemele de irigații prin picurare.

Amenajare si Peisagistica

Cele mai frumoase şi longevive grădini primesc atenţie pentru întregul an. Grădina ta este un spaţiu care are nevoie de atenţie permanentă, chiar şi în afara sezonului. Şi, tocmai pentru ca întreţinerea sa este un proces continuu, vei avea nevoie de ajutor profesional. Din experiența dobândită de-a lungul anilor, știm că spaţiu verde, fie el interior sau exterior, are nevoie de îngrijire diferită în funcţie de anotimp, tocmai de aceea am adunat căteva sfaturi şi tehnici pentru a le împărtăși cu voi.