PROIECTARE SISTEME DE IRIGATIE

Pentru a demara faza de proiectare a sistemului de irigare, ne sunt necesare urmatoarele detalii despre zona ce urmeaza a fi irigata:

  1. Schita terenului, cotata (cu dimensiuni) pe toate laturile, inclusiv cote pentru zonele ce trebuiesc eviatate de jeturile de apa (foisor, gratar, platforme betonate pentru autoturisme, etc.).
  2. Tipul de plante care urmeaza a fi irigate (gazon, tuia, pomi fructiferi, etc.).
  3. Daca exista copaci – pomi fructiferi, este indicat sa-i figurati pe schita si sa cotati astfel incat acestia sa poata fi cuprinsi in poriectul de irigare a spatiului.
  4. Pozitia sursei de apa si caracteristicile hidraulice ale acesteia: debit si presiune. Daca sursa de apa este reprezentata de un hidrofor sau de o pompa, te rugam sa adaugi o poza cu placuta pompei, din care sa reiasa producatorul si modelul.
  5. Numar de telefon de contact, pentru o comunicare facila si lamurirea detaliilor de proiectare.

Te rugam sa ne transmiti informatiile la adresa de e-mail: comercial@proh2o.ro. Daca ai nevoie de ajutor pentru intocmirea schitei sau identificarea elementelor caracteristice sursei de apa, nu ezita sa ne contactezi prin e-mail sau telefonic, la numarul: 0763776237.

MAI JOS AVETI PREZENTATE CATEVA DIN PROIECTELE NOASTRE